Hoe het WERKT

Hey talent! 

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! Wij zijn er voor iedereen, die door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft in de arbeidsmarkt. Door middel van jobcoaching begeleiden wij jou naar passend werk.

Wij kijken verder dan een opleiding of werkervaring. We kijken naar wie jij bent, waar jouw talenten en interesses liggen. We hebben verschillende samenwerkingen met overheden, scholen en ondernemers, waarmee er een eigen werk- en leertraject is ontwikkeld. En door de samenwerking van VONK!, JOOOP en Jobz-on kan er makkelijk geswitcht worden. Zo kun je altijd starten op het punt dat het beste bij jou past.

Van een voorschakeltraject waarin je weer ritme en zelfvertrouwen krijgt, naar een baan met begeleiding van een jobcoach met als ideaal; een reguliere baan zonder jobcoaching. Waarin wij op de achtergrond altijd een vangnet blijven mocht dit toch nodig zijn.

Kom bij ons werken!
bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren.
WIJ STIMULEREN JOUW PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE GROEI.

ONTDEK DE BRANCHES

Wij werken samen met verschillende branches. In elke branche werken wij samen met een aantal bedrijven die jou een passende werkplek kunnen bieden. Ontdek hieronder de branches waarin wij werkzaam zijn.

Horeca

Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés. Binnen de bedrijfstak horeca zijn een heleboel verschillende bedrijven gevestigd, en er is een zeer gevarieerd aanbod van werk.

Je kunt bij banen denken aan: Kok, Serveerster, Ober, Afwasser, Barman/Barvrouw, Schoonmaker, Kamermeisje, Receptioniste, Bagagejongen of Gastheer/Gastvrouw.

Logistiek

Werken in de logistiek betekent betrokken zijn in processen van beginproduct tot aan het eindproduct naar de klant toe. De logistieke sector gaat met zijn tijd mee. Achter een grootschalige automatisering zit een heel groot logistiek proces vast. Tegenwoordig is online bestellen van een product niet meer weg te denken. En deze bestellingen kunnen soms nog op dezelfde dag geleverd worden bij consumenten. Om dit mogelijk te maken zijn logistieke medewerkers hard nodig om innovatieve oplossingen te kunnen bedenken – met betrekking tot procesvernieuwing. Dit om zo veel mogelijk te vereenvoudigen en op een duurzame manier te werken.

Door de groeiende e-commerce branche ontstaat een groter distributiecentra netwerk, waardoor de toekomst voor de baanmogelijkheden in de logistiek er erg goed voor staan. Banen waar je aan kunt denken: Logistiek medewerker, Magazijnmedewerker, Filiaalleider, Filiaalmanager, Heftruckchauffeur, Transportplanner, Commercieel medewerker binnendienst, Orderpicker, Logistiek administratief medewerker, Customer Service Medewerker, Teamleider Logistiek, Productiemedewerker of Chauffeur.

INFRA

Infra betekent eigenlijk GWW, wat staat voor: Grond-, Wegen- en Waterbouw. Wat voornamelijk planning, ontwerpen, uitvoering, beheer en onderhoud van voorzieningen voor algemeen nut inhoudt.

Je kunt hierbij denken aan:
– grondwerken (havens, baggerwerk, draineren, inpolderen, zandmotor, parken en plantsoenen)
– wegenbouw (autowegen, fietspaden, luchthavens met startbanen e.d.)
– droge waterbouw (fundament (vooral) op het droge, d.w.z. buiten de waterloop; bruggen, fly-overs, tunnels, viaducten, aquaducten, rioolgemalen, dokken e.d.)
– natte waterbouw (kanalen, dijken, sluizen, stuwen, steigers, kades, kust- en oeverwerken, beschoeiingen e.d.)
– railbouw (spoorwegen, trambanen, metrobanen e.d.).

Bij banen kun je denken aan: Werkvoorbereider, Grondwerker, Uitvoerder, Projectleider, Stratenmaker, Timmerman en Calculator.

contact

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden, samenwerken of kennis maken? Neem dan contact met ons op.

Wij werken onder andere samen met:

Grienskip
Cnossen Infra
Gemeente Sudwest-Fryslan
DHL
Kooiker Groep
Bremer Kantoorcentrum
Friesland College
De Fryske Marren
Hoekstra Transport
Kleurryk
Talryk
It Twaluk
Jobz-on
Sinne
Piet Bakkerschool
SO Fryslan
Duisterhoutschool
Fryslan werkt
School Lyndensteyn
De Wingerd
Poiesz Supermarkten
Poly Temp Bolsward
ROC Friese Poort
Steinfort Glas logo
TOLO
Visser
VONK!
Zebra