Onze mogelijkheden

voor jou

Kom bij ons werken

Wij vinden het belangrijk dat je een baan vindt die past bij jou. Hiervoor is het essentieel dat je start op een punt dat het beste bij jou past. Door verschillende samenwerkingen met onder andere
bedrijven, overheden en het onderwijs, kunnen wij er gemakkelijk voor zorgen dat je kan switchen
en doorstromen naar het geen wat bij jou past.

Hierdoor kun je goed ontdekken wat bij jou past, wat je wil en waar jouw talenten liggen. Van een voorschakeltraject waarin je weer ritme en zelfvertrouwen krijgt, naar een baan met begeleiding van een jobcoach met als ideaal; een reguliere baan zonder jobcoaching. Waarin wij op de achtergrond altijd een vangnet blijven mocht dit toch nodig zijn.

 VOORSCHAKELTRAJECT

Coming soon.

WERK MET BEGELEIDING VAN
ONZE JOBCOACHES

Coming soon.

REGULIER WERK

Coming soon.

Participatiebaan

 

Naast bovengenoemde opties bieden wij ook participatiebanen, in samenwerking met onze partners. Een fantastisch opstapje waar je werkervaring op kunt doen, jezelf kunt ontwikkelen en ontdekken wat je wilt en kunt. Om vervolgens door te stromen naar een andere baan. Hieronder zie je welke participatiebanen we op dit moment open hebben staan. Heb je interesse of wil je meer weten?
Neem dan contact met ons op.

MEDEWERKER GROENONDERHOUD
24 uur
Beetsterzwaag

Heb je groene vingers en vind je het heerlijk om in de buitenlucht aan de slag te zijn? Kun jij geen plant voorbij lopen zonder even wat dorre bladeren te verwijderen? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Over School Lyndensteyn
School Lyndensteyn is een school voor speciaal onderwijs met leerlingen van 4 tot 18 jaar. De school staat midden in de natuur met veel groen. Prachtig natuurlijk, maar dat betekent dat er rond de school ook veel onderhoud nodig is. Daarom zijn we op zoek naar jou! Een medewerker groenonderhoud die al dit groen gaat onderhouden.

Jouw werkdag als medewerker groenonderhoud
‘Goedemorgen!’ Je begint jouw werkdag gezellig met een kopje koffie (of thee). Praat even bij met je collega’s, om vervolgens de planning van die dag te bespreken. Aan de hand van een onderhoudsboekje worden de taken van elke dag besproken. Nadat de taken duidelijk zijn ga jij aan de slag! Dit kan zijn met het aanvegen van de zandbak, het onderhouden van de moestuin, het onkruid wieden of snoeiwerkzaamheden.

Tussendoor houd je in het zonnetje een koffiepauze met je collega’s en tussen de middag lunch je samen. Na de pauzes ga jij weer zelfstandig aan de slag met de taken van die dag. 

Je collega’s bij Lyndensteyn zijn enorm blij met jouw groene vingers en het enthousiasme waarmee je het groen en de pleinen onderhoud! En als je vragen hebt is je leidinggevende beschikbaar voor je.

Aan het einde van de dag neem je samen met je leidinggevende de dag nog even door. Én geregeld heb je contact met je jobcoach om te bespreken wat goed gaat en wat je nog lastig vindt, zodat jij handvatten krijgt om hier de komende tijd mee aan de slag te gaan. 

Dit vragen wij van jou:

Jij hebt groene vingers en bent graag buiten aan de slag!

Zelfstandig werken gaat jou goed af!

Jij wilt jezelf graag verder ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. 

Dit krijg jij van ons:
Een leuke baan voor 24 uur (3 dagen) per week. Een fantastisch opstapje waar je werkervaring op kunt doen, jezelf kunt ontwikkelen en ontdekken wat je wilt en kunt. Om vervolgens door te stromen naar een andere baan. Daarnaast krijg jij:

Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd. 

Begeleiding van een jobcoach.

Een jaarcontract.

Begeleiding naar een volgende baan.

8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).

Enthousiast geworden? Solliciteer en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Kim Ferwerda
vacature@jooopwerkt.nl | 06 86805737

PRODUCTIEMEDEWERKER
Uren in overleg
Drachten

Hey aanpakker! Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Houd jij er van lekker bezig te zijn? En dan het liefst in een gezellig en fijn team? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! Wij zijn er voor iedereen, die door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft in de arbeidsmarkt. Door middel van jobcoaching begeleiden wij jou naar passend werk.

Over het bedrijf
Voor een in- en ompakbedrijf zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker. Voor verschillende regionale bedrijven voeren zijn verschillende in- en ompakwerkzaamheden uit.

Jouw werkzaamheden als Productiemedeweker
‘Goedemorgen!’. Je begint jouw werkdag om 08:00 uur gezellig met een kopje koffie (of thee). Je praat even bij met je collega(s) en met de leidinggevende samen worden de taken doorgenomen. Nadat de taken duidelijk zijn ga je aan de slag!

Elke dag is anders. De ene dag ben je bijvoorbeeld bezig met ompakwerkzaamheden van bijvoorbeeld verschillende dozen, de andere dag plaatst je etiketten om bijvoorbeeld afwasmiddel. Om 16:30 uur stopt jouw werkdag.

Geregeld heb je contact met je jobcoach om te bespreken wat goed gaat en wat je nog lastig vindt, zodat je handvaten krijg om hier de komende tijd mee aan de slag te gaan.

Dit vragen wij van jou:

Je bent minimaal 16 jaar (dit is wettelijk bepaald om te mogen werken);

Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;

Je neemt je verantwoordelijkheid en bent vriendelijk;

Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel;

Je bent woonachtig in de omgeving van Drachten.

Dit krijg jij van ons:
Een leuke baan, uren in overleg. Een fantastisch opstapje waar je werkervaring op kunt doen, jezelf kunt ontwikkelen en ontdekken wat je wilt en kunt. Om vervolgens door te stromen naar een andere baan. Daarnaast krijg jij:

Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd.

Begeleiding van een jobcoach.

Een jaarcontract.

Begeleiding naar een volgende baan.

8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).

Enthousiast geworden? Solliciteer en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Kim Ferwerda
vacature@jooopwerkt.nl | 06 86805737

MEDEWERKER GROEN BEHEER
32 uur
Leeuwarden

Ben jij een echt buitenmens en werk je graag met je handen? Kom bij ons werken! Bij ons kan je de hele dag buiten werken, jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!
Over het bedrijf
Onze werkgever is een project om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, werk fit te maken om zo de kans op een duurzame arbeidsbetrekking te vergroten.
Wat ga je doen?
Tijdens dit jaar werk je op verschillende plekken door heel Friesland waar je wordt ingezet in de distel- en exotenbestrijding.  Naast het werk krijg je aanvullende trainingen en opleidingen. Zowel in het groen als ook op het gebied van sociale-, werknemers- en arbeidsvaardigheden.
Na een succesvolle afronding heb je een VCA-diploma, een certificaat voor werken met een bosmaaier en ervaring om aan de slag te gaan bij een duurzame werkgever die we samen voor je uitzoeken!
Geregeld heb je contact met je jobcoach om te bespreken wat goed gaat en wat je nog lastig vindt, zodat jij handvaten krijgt om hier de komende tijd mee aan de slag te gaan.
Dit vragen wij van jou:
  • Jij vindt het lekker om buiten te werken en werk je graag met je handen
  • Zelfstandig werken gaat jou goed af!
  • Jij wilt jezelf graag verder ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.
Dit krijg jij van ons:
Een leuke baan voor 32 uur per week, verdeeld over 4 dagen  Een fantastisch opstapje waar je werkervaring op kunt doen, jezelf kunt ontwikkelen en ontdekken wat je wilt en kunt. Om vervolgens door te stromen naar een andere baan. Daarnaast krijg jij:
  • Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd.
  • Begeleiding van een jobcoach.
  • Eerste drie maanden behoud van uitkering, daarna 9 maanden contract
  • Begeleiding naar een volgende baan.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Enthousiast geworden? Solliciteer en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Janet van der Horst-Jansen
janet@jooopwerkt.nl | 06 86805737