Iedereen heeft recht op een passende plek in de arbeidsmarkt!

JOOOP is er voor iedereen die, door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft op de arbeidsmarkt. Dit kan komen omdat je schulden hebt, pech in het leven, een burn-out, verslaving of misschien wel door ziekte. Kom je uit het Voortgezet Speciaal onderwijs of Praktijkonderwijs en heb je hulp nodig bij het vinden of behouden van een baan?

Dan kunnen wij je begeleiden bij je werk in heel Friesland.

WAT BIEDT JOOOP?

JOOOP is een jobcoach organisatie die mensen in een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt helpt naar een passende baan. Van een voorschakeltraject waarin je weer ritme en zelfvertrouwen krijgt, naar een baan met begeleiding van een jobcoach en met als ideaal; een reguliere baan zonder jobcoaching. Waarin wij op de achtergrond altijd een vangnet blijven mocht dit toch nodig zijn.

HOE WERKT JOOOP?

JOOOP heeft verschillende samenwerkingen met
overheden, scholen en ondernemers, waarmee er een eigen werken- en leren trajecten is ontwikkeld. En door de samenwerking van VONK!, JOOOP en Jobz-on kan er gemakkelijk geswitcht worden door de kandidaten. Zo kan iedere kandidaat starten op het punt dat het beste bij hem/haar past en kan er maatwerk geleverd worden.

Kandidaten aan het woord:

HET VERHAAL VAN SIETA

Coming soon.

HET VERHAAL VAN FLORIS

Coming soon.

HET VERHAAL VAN WANISHA

Coming soon.