Woonondersteuner

Uren in overleg
Heerenveen

Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Ben je graag onder de mensen en help je graag anderen? Ga aan de slag als Woonondersteuner!

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! Wij zijn er voor iedereen, die door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft in de arbeidsmarkt. Door middel van jobcoaching begeleiden wij jou naar passend werk. 

Het bedrijf
Voor een kleinschalige woongemeenschap voor ouderen met dementie, zijn wij op zoek naar een Woonondersteuner. De organisatie gelooft in meer kwaliteit met meer liefde en warmte in het dagelijks leven voor ouderen.

Wat ga je doen
Als woonondersteuner voer je diverse werkzaamheden uit ter ondersteuning van de cliënten en jouw collega’s. Je kunt hierbij denken aan de verzorging rondom het eten en drinken (ontbijt, koffiemoment, lunch en avondeten). In de tijd daartussen staat voor jou het welzijn van de cliënten centraal. Het gaat om kleine activiteiten, zoals een spelletje, een wandeling of gewoon sociaal samen zijn en een kopje koffiedrinken.

Wat vragen wij van jou
In jouw functie van woonondersteuner is het van belang dat je geduldig bent en aansluiting weet te vinden bij de cliënten (en hun belevingswereld). Voor de cliënten ben je een aanspreekpunt en tegelijkertijd observeer en signaleer je hoe het met de cliënten gaat. Je hebt oog en oor voor de cliënten.

Dit krijg jij van ons:
Een leuke baan, waar de uren in overleg zijn. Een fijne werkplek, waar jij jezelf kunt ontwikkelen, werkervaring op kunt doen en ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn. Daarnaast krijg jij:

  • Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd.
  • Begeleiding van een jobcoach indien gewenst.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).

Enthousiast geworden? Solliciteer en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Kim Ferwerda vacature@jooopwerkt.nl | 06 86805737