Vacatures

Medewerker Personeel- en Salarisadministratie (PSA)

20 – 24 uur (32 uur ook mogelijk)
Sneek

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! Om dit ook op de achtergrond goed te laten verlopen, zijn wij op zoek naar een ondernemende Medewerker Personeel- en Salarisadministratie. Jij zorgt ervoor dat alle zaken aan de achterkant goed geregeld zijn en met jouw kennis en ervaring in de flexbranche regel jij de hele loonadministratie. Eén ding is in ieder geval zeker; bij ons kun je jezelf zijn, ondernemen, groeien, het verschil en plezier maken!

Participatiebaan Productiemedewerker

Uren in overleg
Drachten

Hey aanpakker! Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag?Houd jij er van lekker bezig te zijn? En dan het liefst in een gezellig en fijn team? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Participatiebaan school Lyndensteyn

Medewerker groenonderhoud
24 uur
Beetsterzwaag

Heb je groene vingers en vind je het heerlijk om in de buitenlucht aan de slag te zijn? Kun jij geen plant voorbij lopen zonder even wat dorre bladeren te verwijderen? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Facilitair Assistent

15 uur 
Balk

Hey regelaar! Heb jij moeite met het vinden van een leuke baan? Heb je bijvoorbeeld een Wajong- of bijstand uitkering? Ben jij helemaal in je nopjes als je ziet dat alles weer lekker schoon en opgeruimd is? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Logistiek medewerker webshop

30 uur 
Leeuwarden

Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Lijkt het je leuk om elke dag omringt te zijn door de mooiste interieurartikelen en houd je er van om fysiek aan de slag te zijn? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Logistiek Medewerker Heerenveen

36 – 40 uur 
Heerenveen

Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Kom dan bij ons werken! Voor een prachtig bedrijf die groothandel is in verschillende kunststoffen   zijn wij voor de vestiging Heerenveen op zoek naar een logistiek medewerker.  

Medewerker Groenvoorziening

36 uur
Friesland

Voor een project vanuit Grienskip Drachten zijn wij op zoek naar medewerkers groenvoorziening. Als medewerker groenvoorziening zorg jij ervoor dat alle distels en waternavels (planten) verwijdert worden van de dijken. Deze planten tasten namelijk de dijken in Nederland aan. Samen met je collega’s ga je aan de slag in heel Friesland om deze planten te verwijderen voordat ze echt schade kunnen aanrichten. 

Logistiek Medewerker elektronica

12 – 40 uur
Leeuwarden

Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Lijkt het je leuk om te werken tussen de nieuwste elektronica? Houd je wel een beetje van hectiek en vind je het fijn om fysiek aan de slag te zijn? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Logistiek medewerker Grou

38 uur
Grou

Hey aanpakker! Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Houd je er van om fysiek aan de slag te zijn in een gezellig team? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Assistent Operator

32-40 uur (dagdienst)
Franeker

Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Lijkt het je leuk om in één van de modernste fabrieken van Nederland jouw handen uit de mouwen te steken en met leuke collega’s en de leukste artikelen te werken? 

Jouw vacature hier?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! Wij zijn er voor iedereen, die door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft in de arbeidsmarkt. Door middel van jobcoaching begeleiden wij kandidaten naar passend werk.