Vacature participatiebaan school Lyndensteyn

Medewerker groenonderhoud
24 uur
Beetsterzwaag

Heb je groene vingers en vind je het heerlijk om in de buitenlucht aan de slag te zijn? Kun jij geen plant voorbij lopen zonder even wat dorre bladeren te verwijderen? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Over School Lyndensteyn
School Lyndensteyn is een school voor speciaal onderwijs met leerlingen van 4 tot 18 jaar. De school staat midden in de natuur met veel groen. Prachtig natuurlijk, maar dat betekent dat er rond de school ook veel onderhoud nodig is. Daarom zijn we op zoek naar jou! Een medewerker groenonderhoud die al dit groen gaat onderhouden.

Jouw werkdag als medewerker groenonderhoud
‘Goedemorgen!’ Je begint jouw werkdag gezellig met een kopje koffie (of thee). Praat even bij met je collega’s, om vervolgens de planning van die dag te bespreken. Aan de hand van een onderhoudsboekje worden de taken van elke dag besproken. Nadat de taken duidelijk zijn ga jij aan de slag! Dit kan zijn met het aanvegen van de zandbak, het onderhouden van de moestuin, het onkruid wieden of snoeiwerkzaamheden.

Tussendoor houd je in het zonnetje een koffiepauze met je collega’s en tussen de middag lunch je samen. Na de pauzes ga jij weer zelfstandig aan de slag met de taken van die dag.

Je collega’s bij Lyndensteyn zijn enorm blij met jouw groene vingers en het enthousiasme waarmee je het groen en de pleinen onderhoud! En als je vragen hebt is je leidinggevende beschikbaar voor je.

Aan het einde van de dag neem je samen met je leidinggevende de dag nog even door. Én geregeld heb je contact met je jobcoach om te bespreken wat goed gaat en wat je nog lastig vindt, zodat jij handvatten krijgt om hier de komende tijd mee aan de slag te gaan.

Dit vragen wij van jou:

  • Jij hebt groene vingers en bent graag buiten aan de slag!
  • Zelfstandig werken gaat jou goed af!
  • Jij wilt jezelf graag verder ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Dit krijg jij van ons:
Een leuke baan voor 24 uur (3 dagen) per week. Een fantastisch opstapje waar je werkervaring op kunt doen, jezelf kunt ontwikkelen en ontdekken wat je wilt en kunt. Om vervolgens door te stromen naar een andere baan. Daarnaast krijg jij:

  • Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd.
  • Begeleiding van een jobcoach.
  • Een jaarcontract.
  • Begeleiding naar een volgende baan.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).

Enthousiast geworden? Solliciteer en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Kim Ferwerda vacature@jooopwerkt.nl | 06 86805737

SO Fryslân & participatiebanen

Het onderwijs van de scholen van SO Fryslân is erop gericht om leerlingen met een beperking voor te bereiden op een zo zelfstandig mogelijke en passende plek in de samenleving. Veel leerlingen zijn na hun schoolloopbaan aangewezen op een plaats in de dagbesteding of de sociale werkvoorziening. Een van de doelstellingen van SO Fryslân is dat meer leerlingen werk vinden binnen het vrije bedrijf. Door in het proces ‘arbeidstoeleiding’ samenwerking te zoeken met andere VSO- en Praktijkonderwijsscholen, instanties die dagbesteding verzorgen en gemeenten kan de uitstroom van leerlingen zo goed mogelijk een arbeidsplek opleveren. Het beleid omtrent participatiebanen levert een bijdrage aan het behalen van de doelstelling van SO Fryslân om meer leerlingen na hun schoolloopbaan werk te laten vinden binnen het vrije bedrijf.