Samenwerken als onderwijs?

Onderwijs

JOOOP biedt praktische opleidingen die met inhoud vanuit de branche worden vormgegeven. Op deze manier worden kandidaten opgeleid voor de bedrijven van de regionale arbeidsmarkt en werken zij tegelijk aan hun referenties.

Naast de praktische opleiding biedt JOOOP de mogelijkheid tot het behalen van een branche gericht certificaat. De landelijke erkenning van een branchegericht certificaat maakt dat de civiele waarde van de opleiding niet alleen betrekking heeft op de regionale arbeidsmarkt maar ook de overige
arbeidsmarktregio’s in Nederland.

Werken en scholing tegelijk? Kandidaten die verder willen ontwikkelen dan een referentie of een branchegericht certificaat kunnen een BBL opleiding via het ROC volgen.

Gericht opgeleid worden binnen een branche en uitstromen met baangarantie? Binnen de trajecten van JOOOP is er ruimte voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals: mensen uit de gemeentebestanden, nieuwkomers, niet uitkeringsgerechtigden en voortijdig schoolverlaters. Ook zijn er mogelijkheden tot instroom voor jongeren uit het Voortgezet Speciaal Onderwijs, Praktijkonderwijs, Internationale Schakelklas en MBO entree. Onze begeleiding is in samenwerking met de stagecoaches van de scholen en gaat door waar de school stopt.

Meer weten? Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem direct contact op: