Nieuws

6 days ago

Jooop werkt

Dick, Tjitske en Greet, onze jobcoaches!✨

Gedreven door passie en het vinden van ieder zijn talenten, mogelijkheden en het maken van de juiste match, gaan zij vol enthousiasme aan de slag.

👉 Graag stellen zij zich op onze website nog iets beter aan je voor: bit.ly/3pMNd3Y

View on Facebook

3 weeks ago

Jooop werkt

Voor de Stichting SO Fryslân gaat JOOOP werkt in het onderwijs aan de slag om de in-, door- en uitstroom van de participatiebanen op 7 scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs te begeleiden.

Dit prachtige initiatief is geïnitieerd om jonge mensen de kans en tijd te geven te groeien naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Al een aantal jaren is de stichting met al zijn medewerkers zeer gedreven aan de slag, om vanuit gezamenlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid door heel Fryslân participatiebanen aan te bieden.

We zien het als een prachtige kans om met JOOOP aan te sluiten en gezamenlijk de volgende, mooie stap te ontwikkelen voor de vele werknemers van de toekomst!✔️

View on Facebook

4 weeks ago

Jooop werkt

Gister hadden we een gezamenlijke aftrap van onze 3 jobcoaches; Dick, Tjitske en Greetje.

Wij zijn erg blij met deze uitbreiding binnen JOOOP! 😄Binnenkort zullen onze jobcoaches zich persoonlijk aan je voorstellen.

View on Facebook

1 month ago

Jooop werkt

Is het de hoogste tijd om jezelf verder te ontwikkelen en een opleiding te volgen? Bij TOLO kan dat! Leren én geld verdienen tegelijk😄

TOLO is een initiatief vanuit het bedrijfsleven en staat voor Toekomst in Logistiek! Een bedrijfsschool voor de transport en logistiek.

Logistiek medewerker worden? Kies een BBL-traject via TOLO✔ Dat betekent dat je minimaal 24 uur per week aan de slag gaat bij een bedrijf in de logistieke sector. Daarnaast volg jij 1 dag per week een opleiding op locatie bij een van deze bedrijven in Sneek, gegeven door de docenten van de Friese poort.

👉 In het voorjaar van 2021 start er een nieuwe TOLO-traject. Opgeven en meer informatie over het traject vind je via: www.stlwerkt.nl/tolo
Of mail naar: info@tolowerkt.nl📩

TOLO is een samenwerking van: WerkgeversServicepunt Fryslân Werkt, Sectorinstituut Transport en Logistiek, ROC Friese Poort, Hoekstra BV Sneek, Dinkla Verkeersopleidingen, AB Texel Group en Bakker Transport & Warehousing

View on Facebook

2 months ago

Jooop werkt

2021 is begonnen! De eerste week is zelfs al bijna weer voorbij💫

We zijn druk bezig met het uitvoeren van onze plannen & nieuwe ontwikkelingen.

Binnenkort meer hierover…👀

View on Facebook