Medewerker groenvoorziening

36 uur per week
Friesland

‘Jij zorgt ervoor dat alle distels en waternavels verwijdert worden van de dijken, zodat deze niet aangetast worden’

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! Wij zijn er voor iedereen, die door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft in de arbeidsmarkt. Door middel van jobcoaching begeleiden wij jou naar passend werk. 


Functie-informatie:

Voor een project vanuit Grienskip Drachten zijn wij op zoek naar medewerkers groenvoorziening. Als medewerker groenvoorziening zorg jij ervoor dat alle distels en waternavels (planten) verwijdert worden van de dijken. Deze planten tasten namelijk de dijken in Nederland aan. Samen met je collega’s ga je aan de slag in heel Friesland om deze planten te verwijderen voordat ze echt schade kunnen aanrichten.

De functie is voor 36 uur per week.  Als het goed bevalt van beide kanten is er een ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken en door te stromen naar ander functies. 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar medewerkers groenvoorziening die graag in beweging zijn, houden van aanpakken en het heerlijk vinden om buiten bezig te zijn. Geen minimale opleiding vereist, jouw inzet is voldoende!
 
Dit krijg jij van ons:

Een leuke en afwisselende functie met doorgroei- en ontwikkel mogelijkheden. Een fijne werkplek, waar jij jezelf kunt ontwikkelen, werkervaring op kunt doen en ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn. Daarnaast krijg jij:

  • Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd.
  • Begeleiding van een jobcoach indien gewenst.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).

Enthousiast geworden? Solliciteer en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Kim Ferwerda vacature@jooopwerkt.nl | 06 86805737