Logistiek

JOOOP werkt in de Logistiek!

 

JOOOP gaat mensen opleiden in de Logistiek. Hierin zullen meerdere Mkb bedrijven een rol spelen. JOOOP is nog overleg met verschillende organisaties wie hier het opleidingsbedrijf voor wordt. 

Binnenkort meer!

Wil je aansluiten bij het werken met JOOOP in de Logistiek? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wat houdt logistiek in?

Werken in de logistiek betekent betrokken zijn in processen van beginproduct tot aan het eindproduct naar de klant toe. De logistieke sector gaat met zijn tijd mee. Achter een grootschalige automatisering zit een heel groot logistiek proces vast. Tegenwoordig is online bestellen van een product niet meer weg te denken. En deze bestellingen kunnen soms nog op dezelfde dag geleverd worden bij consumenten. Om dit mogelijk te maken zijn logistieke medewerkers hard nodig om innovatieve oplossingen te kunnen bedenken – met betrekking tot procesvernieuwing. Dit om zo veel mogelijk te vereenvoudigen en op een duurzame manier te werken.

Door de groeiende e-commerce branche ontstaat een groter distributiecentra netwerk, waardoor de toekomst voor de baanmogelijkheden in de logistiek er erg goed voor staan. Banen waar je aan kunt denken: Logistiek medewerker, Magazijnmedewerker, Filiaalleider, Filiaalmanager, Heftruckchauffeur, Transportplanner, Commercieel medewerker binnendienst, Orderpicker, Logistiek administratief medewerker, Customer Service Medewerker, Teamleider Logistiek, Productiemedewerker of Chauffeur.

TOLO is op zoek naar een logistiek medewerker in opleiding!

TOLO is een initiatief van uit het bedrijfsleven die actief zijn in de sector Transport en Logistiek. De bedrijven zijn gevestigd in de regio Súdwest-Fryslan en de Noordoostpolder.

De functie

Bij Tolo volg je een BBL opleiding tot logistiek medewerker. Dat betekent dat je minimaal 24 uur/week moet werken bij een bedrijf uit deze regio/sector. Daarnaast volg jij 1 dag per week een opleiding op locatie bij een van deze bedrijven. Je gaat dus niet naar school maar de docenten van de Friese Poort, Sneek en Emmeloord komen naar jou toe!

Team & Organisatie

Je werkt binnen een team met een goede en open werksfeer. Je krijgt dan ook direct verantwoordelijke en afwisselende werkzaamheden. Zo doe je ervaring op met verschillende logistieke- en productieactiviteiten binnen de transport en logistieke sector.

Voor wie is dit interessant?

Je komt in aanmerking voor een plek bij een van de aangesloten bedrijven van TOLO als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je bent klaar met je VMBO of een MBO-opleiding of je wilt switchen van carrière;

 • Je wilt graag Logistiek Medewerker worden;

 • Je steekt de handen uit de mouwen en leert in de praktijk;

 • Je werkt netjes, bent correct in omgaan en je wilt in jezelf investeren;

 • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen het werken in dag-avond- en nachtdiensten;

 • Je woont in de regio Súdwest-Fryslan en/of Noordoostpolder en jij kan zelfstandig bij het leerbedrijf komen.

  Voldoe je niet helemaal aan deze eisen, maar wil je toch voor bovenstaande voorwaarden aan de slag? Neem dan contact op met Janet van der Horst-Jansen, janet@jooopwerkt.nl

  Wat bieden wij:

  We hebben je veel te bieden:
  Een salaris conform CAO van het bedrijf;

 • Persoonlijke begeleiding

 • Gratis Arbo cursus en heftruckcertificaat en veiligheidsschoenen

 • Geen heen en weer gereis naar school, want school komt op een van de locatie van de bedrijven

 • Kans op een vaste baan bij jouw leerbedrijf

  Vragen?

  Wil jij meer informatie over dit TOLO-project? Stuur dan een mailbericht naar Klaas de Haan via

  kdhaan@stlwerkt.nl
  Ga naar https://www.stlwerkt.nl/tolo en meld je aan!

Hou me op de hoogte: