Logistiek

JOOOP werkt in de Logistiek!

 

JOOOP gaat mensen opleiden in de Logistiek. Hierin zullen meerdere Mkb bedrijven een rol spelen. JOOOP is nog overleg met verschillende organisaties wie hier het opleidingsbedrijf voor wordt. 

Binnenkort meer!

Wil je aansluiten bij het werken met JOOOP in de Logistiek? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wat houdt logistiek in?

Werken in de logistiek betekent betrokken zijn in processen van beginproduct tot aan het eindproduct naar de klant toe. De logistieke sector gaat met zijn tijd mee. Achter een grootschalige automatisering zit een heel groot logistiek proces vast. Tegenwoordig is online bestellen van een product niet meer weg te denken. En deze bestellingen kunnen soms nog op dezelfde dag geleverd worden bij consumenten. Om dit mogelijk te maken zijn logistieke medewerkers hard nodig om innovatieve oplossingen te kunnen bedenken – met betrekking tot procesvernieuwing. Dit om zo veel mogelijk te vereenvoudigen en op een duurzame manier te werken.

Door de groeiende e-commerce branche ontstaat een groter distributiecentra netwerk, waardoor de toekomst voor de baanmogelijkheden in de logistiek er erg goed voor staan. Banen waar je aan kunt denken: Logistiek medewerker, Magazijnmedewerker, Filiaalleider, Filiaalmanager, Heftruckchauffeur, Transportplanner, Commercieel medewerker binnendienst, Orderpicker, Logistiek administratief medewerker, Customer Service Medewerker, Teamleider Logistiek, Productiemedewerker of Chauffeur.

Binnenkort volgen vacatures!

Hou me op de hoogte:

Contact Vacature

ALGEMENE GEGEVENS:
CONTACTGEGEVENS:
GEMEENTE:
Selecteer je gemeente
CV + BERICHT:

Upload hier jouw CV