Logistiek Medewerker Heerenveen

Logistiek Medewerker 
36 – 40 uur (uren in overleg)
Heerenveen

Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Kom dan bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei! 

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! We zijn er voor iedereen, die door wat voor reden ook, een kwetsbare positie heeft in de arbeidsmarkt. Doormiddel van jobcoaching begeleiden wij jou naar passend werk.  

Het bedrijf
Voor een prachtig bedrijf die groothandel is in verschillende kunststoffen zijn wij voor de vestiging  in Heerenveen op zoek naar een logistiek medewerker.  

De werkzaamheden
Via de mail komen allerlei bestellingen binnen van partijen die bijv. plexiglas willen bestellen. Dit moet op maat gesneden worden, ingepakt, op pallets geplaatst en worden klaargemaakt voor verzending. Hier ga jij voor zorgen! Uiteraard word je eerst goed ingewerkt en staat veiligheid altijd voorop. Bij vragen is er altijd een vast aanspreekpunt die je van alles uit kan leggen.

Dit vragen wij van jou
Het is fijn als je gestructureerd kunt werken en als je een beetje technisch inzicht hebt is dat helemaal mooi meegenomen. De werkdagen zijn in overleg en de werktijden zijn van 8 uur t/m 16.30 uur.  

Dit krijg jij van ons:
Een leuke baan, waar de uren in overleg zijn. Een fijne werkplek, waar jij jezelf kunt ontwikkelen, werkervaring op kunt doen en ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn. Daarnaast krijg jij:

  • Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd.
  • Begeleiding van een jobcoach indien gewenst.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: info@jooopwerkt.nl / 06 86805737