Logistiek medewerker Grou

38 uur
Grou

Hey aanpakker! Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Houd je er van om fysiek aan de slag te zijn in een gezellig team? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! Wij zijn er voor iedereen, die door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft in de arbeidsmarkt. Door middel van jobcoaching begeleiden wij jou naar passend werk. 

Het bedrijf:
Voor een technische groothandel voor industrie en recreatie zijn wij op zoek nar een Logistiek medewerker. Het bedrijf kenmerkt zich door de nuchtere en gezellige sfeer.

Dit ga je doen:
Als logistiek medewerker houd jij je onder andere bezig met: het invoeren van goederen, bestickeren en d.m.v. een PDA scanner in het juiste schap plaatsen, daarnaast zet je goederen klaar voor verzending en vervul je aanverwante magazijn werkzaamheden. Het is een pluspunt als je ook je heftruckcertificaat hebt, of bereid bent deze te halen. De werktijden zijn van 8.30 – 17.00 uur en iedere vrijdag is het snacken van de baas!

Kun jij je vinden onderstaande punten?

  • Je hebt affiniteit met logistieke werkzaamheden;
  • Je hebt de wil om elke dag bij te leren;
  • Je bent fysiek sterk genoeg om artikelen van a- naar b te verplaatsen;
  • Jij hebt moeite met het vinden van een passende baan en hebt bijvoorbeeld een WA-jong of bijstand uitkering;
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken. 

Dan  is deze baan echt iets voor jou!

Dit krijg jij van ons:
Een leuke, fulltime baan. Een fijne werkplek, waar jij jezelf kunt ontwikkelen, werkervaring op kunt doen en ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn. Daarnaast krijg jij:

  • Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd.
  • Begeleiding van een jobcoach indien gewenst.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).

Enthousiast geworden? Solliciteer en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Kim Ferwerda vacature@jooopwerkt.nl | 06 86805737