Logistiek Medewerker elektronica

12 – 40 uur per week
Leeuwarden

Heb jij moeite met het vinden van een passende baan? Heb je, om wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie in de arbeidsmarkt en wil je graag weer aan de slag? Lijkt het je leuk om te werken tussen de nieuwste elektronica? Houd je wel een beetje van hectiek en vind je het fijn om fysiek aan de slag te zijn? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! Wij zijn er voor iedereen, die door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft in de arbeidsmarkt. Door middel van jobcoaching begeleiden wij jou naar passend werk. 

Het bedrijf
Voor een elektronicawinkel, gevestigd in Leeuwarden, zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker die tussen de 12 en 40 uur per week aan de slag wil. De uren zijn in overleg.

Dit ga je doen:
Als logistiek Medewerker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor de goederen. Je zorgt voor een vlotte levering van goederen, aanvulling en onderhoud van de rekken/pallets, dat in de winkel het nodige op voorraad is en dat er elke dag marketing materiaal wordt aangeboden.

Dit vragen we van jou:
Je bent een echte teamspeler en weet goed in te spelen op de behoefte van de klant én het team. Je kan snel schakelen en draagt graag een steentje bij aan het winkelbeeld. Je bent een echte aanpakker en begrijpt dat in jouw vak veiligheid altijd voorop staat! Daarnaast kun je goed tegen hectiek.

Dit krijg jij van ons:
Een leuke baan voor ongeveer 30 uur per week. Een fijne werkplek, waar jij jezelf kunt ontwikkelen, werkervaring op kunt doen en ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn. Daarnaast krijg jij:

  • Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd.
  • Begeleiding van een jobcoach indien gewenst.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).

Enthousiast geworden? Solliciteer en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Kim Ferwerda vacature@jooopwerkt.nl | 06 86805737