Horeca

JOOOP werkt in de horeca!

JOOOP gaat mensen opleiden in de horeca. Hierin zullen meerdere Mkb bedrijven een rol spelen. Zo werkt JOOOP onder andere samen met Markt23. Om in de horeca-branche zo goed mogelijk de opleiding op referentie- en certificeringsniveau aan te kunnen bieden, slaan JOOOP en Markt23 de handen ineen. Via Markt 23 wordt een opleidingskeuken gerealiseerd waar de basisvaardigheden van het werken in de horeca worden aangeleerd door vakmensen. Daarna begeleidt JOOOP de opgeleide werknemers naar één van de samenwerkende horeca bedrijven uit de regio. 

Wil je aansluiten bij het werken met JOOOP in de horeca? Neem dan gerust contact op. 

Wat houdt horeca in?

Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés. Binnen de bedrijfstak horeca zijn een heleboel verschillende bedrijven gevestigd, en er is een zeer gevarieerd aanbod van werk.

Je kunt bij banen denken aan: Kok, Serveerster, Ober, Afwasser, Barman/Barvrouw, Schoonmaker, Kamermeisje, Receptioniste, Bagagejongen of Gastheer/Gastvrouw.

Binnenkort volgen vacatures!

Hou me op de hoogte: