Facilitair Assistent

15 uur
Balk

Hey regelaar! Heb jij moeite met het vinden van een leuke baan? Heb je bijvoorbeeld een Wajong of bijstand uitkering? Ben jij helemaal in je nopjes als je ziet dat alles weer lekker schoon en opgeruimd is? Kom bij ons werken! Bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en leren. Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei!

Iedereen heeft recht op passend werk. Daar staan én gaan we voor bij JOOOP! Wij zijn er voor iedereen, die door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft in de arbeidsmarkt. Door middel van jobcoaching begeleiden wij jou naar passend werk. 

Het bedrijf
Voor een opleidingsinstituut gevestigd in Balk, zijn wij op zoek naar een Facilitair Assistent die zo’n 5 dagen per week, 3 uur per dag aan de slag wil. Het opleidingsinstituut biedt verschillende cursussen aan op het gebied van leren, ervaren & creëren.

Jouw werkdag als Facilitair Assistent
‘Goedemiddag!’. Je komt rond 15:30 uur binnen, de cursus is al aan het afronden. Je overlegt met je collega van het opleidingsinstituut en begint alvast met het afruimen van de kopjes en het in de vaatwasser zetten hiervan. Rond 16:00 uur vertrekken de cursisten. Jij maakt de ruimte weer netjes en zet alles klaar voor de volgende dag/cursus. Denk aan het afnemen van de tafels, het klaarzetten van de kopjes en het checken van de techniek en het licht. 

Je collega’s bij het opleidingsinstituut zijn erg blij met jou en het enthousiasme waarmee je alles regelt. En als je vragen hebt is je leidinggevende altijd beschikbaar. Daarnaast kun je ondersteuning van een jobcoach krijgen.

Dit vragen wij van jou:

  • Jij houdt van aanpakken en opruimen. 
  • Jij hebt moeite met het vinden van een passende baan en hebt bijvoorbeeld een WA-jong of bijstand uitkering.
  • Jij wilt jezelf graag verder ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Dit krijg jij van ons:
Een leuke baan voor 15 uur (verdeelt over 5 dagen) per week. Een fijne werkplek, waar jij jezelf kunt ontwikkelen, werkervaring op kunt doen en ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn. Daarnaast krijg jij:

  • Een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd.
  • Begeleiding van een jobcoach indien gewenst.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w).

Enthousiast geworden? Solliciteer en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Kim Ferwerda vacature@jooopwerkt.nl | 06 86805737